QUÈ FEM

Creem aquells espais que envolten les persones, qualsevol tipus d’espai, d’activitat o d’entorn, però per a les persones. Ens agrada controlar des de la primera ratlla al paper fins al darrer detall de l’obra. Es per això que esmerem el contingut del projecte i ens esforcem fins al final de la construcció.

Arquitectura Social

Treballem tota l’arquitectura residencial, habitatges familiars i col·lectius, però especialment la vinculada a persones amb dependència com residències per a gent gran o per persones amb malalties mentals. Coneixem en profunditat el model d’atenció a persones amb dependència i la seva evolució, que ens permet ajustar el disseny arquitectònic a les seves necessitats.

Restauració i rehabilitació

Tenim un equip especialitzat en la restauració d’edificis emblemàtics. Hem restaurat L’Hivernacle i L’Umbracle de la Ciutadella de Barcelona. Analitzem la història de cada edifici i trobem la manera de donar-li nova vida sense perdre l’esperit original. Rehabilitem edificis per adaptar-los a les noves normatives, per suprimir les barreres arquitectòniques o per millorar la seves condicions.

Planejament urbanístic

Realitzem els primer passos per a la creació d’aquests entorns vitals amb la nostra experiència en Urbanisme. Redactem tot tipus de planejament general o derivat per ajustar el territori a les activitats de les persones.

“L’arquitectura és aquella disciplina que es preocupa del disseny de l’entorn per a l’activitat humana”